Zoekopdracht aanpassen

Vocaal ensemble Vocalis

CONCERT

Omschrijving

Het vocaal ensemble "Vocalis", onder leiding van dirigent Gijsbert de Jong, zingt a capella geestelijke en wereldlijke liederen door de eeuwen heen. Voortbordurend op het repertoire van 2018 is het koor in de winterperiode druk bezig geweest met het instuderen van een aantal nieuwe stukken en worden er in het nieuwe seizoen in ieder geval twee nieuwe liederen gezongen van de componisten G.P. Da Palestrina en Franz Biebl.

De uitvoering vindt plaats in de hervormde kerk te Hollum. Aanvang van het concert is 20.30 uur, de kerk gaat ongeveer een half uur voor aanvang van het concert open voor publiek.

Het repetoire van Vocalis bestaat uit onder andere geestelijke en wereldlijke liederen. Het gehele jaar door wordt door Vocalis concerten gegeven.

Op onderstaande data geeft Vocalis een concert:

- Zaterdag 8 juni
- Zaterdag 29 juni
- Zaterdag 31 augustus
- Vrijdag 22 november (kunstmaandconcert)
- Zaterdag 28 december (eindejaarsconcert)

Tijd: 20:30 uur
Locatie: Nederlands Hervormde Kerk, Oosterlaan 2 in Hollum
Toegang: De toegang is gratis, maar het koor hoopt op veel publiek en op een goede opbrengst uit de collecte na afloop van de uitvoering.